Reģistrēties?

MEKLĒTĀJS UN ATRADĒJS

TUVĀKIE NOTIKUMI

MARTS
28: Singapūras Satīns, Palladium koncertzāle
APRĪLIS
16: Ville Valo, Palladium koncertzāle
Viss kalendārs »
Labprāt uzklausīsim jūsu mūziku —
sūtiet to mums!

Gaidot LMT Summer Sound 2016: 2. daļa

Normunds Vucāns, 2016. g. 26. jūlijā

Jau šīs nedēļas nogalē Liepājā norisināsies festivāls LMT Summer Sound. Lai nepalaistu garām koncertus, kurus noteikti ir vērts redzēt, katru dienu līdz pat pasākumam piedāvāsim pa trim izpildītājiem, kuru sniegumu Liepājā noteikti ir vērts novērtēt klātienē.

The Pink Elephant (piektdien 17:30 uz Aldaris skatuves)

Austras balvas nominanti, un, manuprāt, labākie Latvijas psihodēliķi The Pink Elephant kaut kādu mistisku iemeslu dēļ joprojām plašākai sabiedrībai palicis neatklāts Latvijas mūzikas dārgums. Diezin vai LMT Summer Sound šo statusu īpaši mainīs, taču ja Liepājā būsi jau gana agrā piektdienas pēcpusdienā, šo priekšnesumu palaist garām patiešām būtu grēks — tīri no muzikālajām kvalitātēm skatoties, tas ir potenciāli labākais festivāla koncerts, turklāt arī dziesmas viņiem ir tādas, ka pilnībā aizmirsties un ļauties mirkļa burvībai būs ļoti viegli.

Bandmaster (sestdien 18:00 uz Aldaris skatuves)

Jau pērn par viņu varēšanu ierakstā, un, jo īpaši, dzīvajā, bija dzirdamas ļoti daudzas pozitīvas atsauksmes, taču šī vasara Bandmaster akcijas ir pacēlusi citos augstumos. Positivus un Fono Cēsis ietvaros trio jau pierādīja, kāpēc gana daudzi šo apvienību ierindo starp eksportspējīgākajām Latvijas grupām, un nu par to pašu varēs pārliecināties arī visi Liepājas festivāla apmeklētāji.

Laika Suns (piektdien 22:00 uz Red Bull Tour Bus skatuves)

Klausoties Laika Suns mūziku, man šķiet, ka es dzirdu, kā šis laiks izklausās un tiek definēts caur pašmāju rokmūzikas prizmu. Spēcīgas dziesmas, ļoti profesionāls un pārliecinošs dzīvais sniegums, kā arī gana lielas iespējas variēt ar setlisti — katrs no šiem elementiem padara katru grupas koncertu par patiesi patīkamu piedzīvojumu, ko gribas izbaudīt atkal un atkal.

Šīs rakstu sērijas pirmā daļa ir atrodama šeit.

Foto: Publicitātes foto

Tavs komentārs