Reģistrēties?

MEKLĒTĀJS UN ATRADĒJS

TUVĀKIE NOTIKUMI

MARTS
28: Singapūras Satīns, Palladium koncertzāle
APRĪLIS
16: Ville Valo, Palladium koncertzāle
Viss kalendārs »
Labprāt uzklausīsim jūsu mūziku —
sūtiet to mums!

Piecas dziesmas, kuru dēļ ir vērts apmeklēt MØ koncertu

Normunds Vucāns, 2018. g. 14. novembrī

Jau no paša gada sākuma būtībā katru mēnesi publika Latvijā ir lutināta ar neskaitāmiem lieliskiem koncertiem, un novembris nebūs nekāds izņēmums, jo jau nākamajā piektdienā, 23. novembrī, Palladium koncertzālē viesosies dāņu popzvaigzne . Sagaidot mūziķes pirmo solo koncertu mūsu valstī, piedāvājam atskatu uz piecām dziesmām, kuru dēļ vien ir vērts apmeklēt šo koncertu.

Pilgrim

Pilgrim bija pirmais MØ singls, kas jau 2013. gadā izpelnījās pamatīgu ievērību no kritiķiem un faniem, un iezīmēja mūziķes vietu uz pasaules popmūzikas skatuves līdzās tādām izpildītājām kā Grimes. Pašlaik nedaudz piemirsta, tomēr joprojām teju katrā izpildītājas koncertā dzirdama dziesma, ko viņa ir izpildījusi biežāk kā jebkuru citu.

Lean On

Kaut Lean On pamatā ir Major Lazer un DJ Snake singls, kurā šī stāsta varone tikai piedalās, nav iespējams pārvērtēt tās ietekmi uz izpildītājas karjeru. Iespējams, svarīgākā un lielākā dziesma 2015. gadā strauji padarīja MØ par visā pasaulē gana plaši pazīstamu vārdu, un kopš tā laika šo statusu viņa ir tikai stiprinājusi.

Kamikaze

Ja Pilgrim plašākas masas ārpus dziedātājas fanu loka mierīgi varētu arī nepazīt, tad 2015. gada Kamikaze pavisam noteikti ir dēvējams par mūziķes izlaušanās skaņdarbu. Pilnveidojot pirmajā studijas albumā No Mythologies to Follow iesākto formulu, šis ir teicams mūsdienu inteleģentās meinstrīma popmūzikas paraugs, kas plašakā kontekstā dānietei ļāva iegūt savu vārdu un izrauties no “Tā, kas dzied Lean On” apzīmējuma.

Final Song

Sekojot iepriekšējo singlu panākumiem, Final Song latiņu pacēla vēl augstāk, joprojām esot viņas komerciāli veiksmīgākais solo singls. Kopš 2016. gada nogales, kad šī dziesma nonāca pie klausītājiem, tā allaž ir skanējusi teju ikviena koncerta noslēgumā, turklāt ieguvusi ievērojamu papildu popularitāti pateicoties neskaitāmiem seriālu un filmu skaņu celiņiem un reklāmām, kuru laikā tā ir skanējusi.

Blur

Blur ir piektais un pašlaik svaigākais singls no pirms mazāk nekā mēneša izdotā dziedātājas otrā studijas albuma Forever Neverland. Atšķirībā no lielākās daļas iepriekšējo skaņdarbu, šajā mūziķe ir atļāvusies vairāk spēlēties ar savu skanējumu, koķetējot ar deviņdesmito poproku, tādējādi radot vienu no savām netipiskākajām, bet vienlaikus arī mistiski pievilcīgākajām dziesmām.

Foto: Publicitātes foto

Tavs komentārs